Ko su najbolji golmani Premijer lige?

Pet najboljih golmana domaćeg prvenstva

Ko su najbolji golmani Premijer lige?

A. Beganović

U nedjelju je susretima Široki Brijeg - Sarajevo (1:0), te Željezničar - Vitez (3:0) okončan prvi dio premijerligaške sezone.

Nakon kraja prvog dijela sezone u bosanskoherceghovačkoj javnosti se često vodi polemika o tome koji su najbolji igrači Premijer lige po pozicijama.

Naravno, mišljenja su podijeljena, svako ima svoga favorita i svoje stavove pokušava odbraniti raznim argumentima. 

Tako je i ovaj put, a SportSport.ba vam donosi imena petorice golmana koji su u 18 kola najviše puta uspjeli sačuvati svoju mrežu netaknutom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na ovaj način u Engleskoj se na kraju sezone bira najbolji golman, odnosno Zlatna rukavica Premiershipa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.