Nogometašice Iskre vrijedno rade na početku priprema

Bugojanke žele drugo mjesto

Nogometašice Iskre vrijedno rade na početku priprema

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre danas su nastavile sa pripremama za drugi dio sezone u Premijer ženskoj ligi naše zemlje. 

Plave sa Jaklića vrijedno se spremaju, a šef stručnog štaba Smajo Duraković zadao je veoma jak tempo, svjestan da njegov tim očekuju veoma važne utakmice u borbi za sami vrh tabele. 

Na današnjem treningu održanom na stadionu Hendek prisustvovale su sve igračice, što svakako može radovati struku kluba. 

Bugojanke će za početak trenirati na Hendeku, a zatim i na obližnjem Rostovu, dok je glavni dio priprema zakazan u Međugorju. U planu je odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, gdje će ekipa imati priliku dodatno se uigrati. 

Jedino novo ime za sada je Svetlana Crnjak, reprezentativka naše zemlje koja dolazi iz ŽFK Banja Luka, dok je klub zvanično napustila Crnogorka Irena Bjelica koja će u narednom periodu nastupati za ŽF/NK Emina iz Mostara. 

"Očekivanja su velika. Cilj je izboriti Ligu za prvaka, a zatim ostati na drugom mjestu", kazao je trener Duraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi