Travnik u Mostaru bez Kadrića i Đogića

Dvojica mladih nogometaša propuštaju Velež

Travnik u Mostaru bez Kadrića i Đogića

S. Mlaćo

Nakon priprema u Makarskoj, nogometaši Travnika vratili su se u svoj grad gdje će dočekati drugi dio sezone i subotnji duel sa Veležom. 

Veziri su i na pripremama nastavili niz bez poraza iz ligaških utakmica, te pokazali da su njihove ambicije koje su vezane za osvajanje prvog mjesta i plasman u Prvu ligu Federacije sasvim realne. 

Šef stručnog štaba Osmo Bajrić u subotu u Mostaru neće moći računati na dvojicu mladih fudbalera. Radi se o Hrustanu Kadriću (20) i Selminu Đogiću (19) koji imaju po tri žuta kartona. 

Kadrić je u prvom dijelu sezone upisao 11 nastupa u ligi uz jedan pogodak, te tri u Kup takmičenju, gdje je također se jednom upisao u listu strijelaca, dok je Đogić također u ligi upisao 13 nastupa uz jedan pogodak. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Kupu je ubilježio dva nastupa i jedan pogodak. Obojica su izdanak škole nogometa popularnih Vezira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi