Veladžić: Dolaze nam bitne i teške kvalifikacije

Okupila se kadetska reprezentacije BiH

Veladžić: Dolaze nam bitne i teške kvalifikacije

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Trening kampu NS/FS BiH u Zenici.

Mlade fudbalere kadetske selekcije BiH sljedećeg mjeseca očekuje kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koji se igra u Gruziji. Igrač Sarajeva Demirel Veladžić kazao je da su ova okupljanja jako bitna kako bi se znalo u kojoj se formi nalaze igrači.

"Ovakva okupljanja su od velike važnosti da bi se znalo u kakvoj smo formi i dali smo spremni za takmičenja jer nam sad slijede jako bitne i teške kvalifikacije. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti i da ćemo svi zdravi dočekati turnir u Gruziji", rekao je Veladžić.

Mladi fudbaler Sarajeva dudao je da će ekipa sigurno dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat. Veladžić se osvrnuo i na igre u ekipi Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Zadovoljan sam svojim igrama u dresu Sarajeva, a imao sam priliku i da zaigram za prvi tim, te sam na debiju dao i gol. Meni je 16 godina i velika je stvar što sam dobio šansu da igram za seniorima", dodao je Veladžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi