Zrinjski i dalje ispred Sarajeva, Mujagić za pobjedu Želje

Premijer liga BiH za juniore

Zrinjski i dalje ispred Sarajeva, Mujagić za pobjedu Želje

E. Škorić

U subotu su igrani mečevi 28. kola Premijer lige BiH za juniore.

Zrinjski i dalje ima bod više od drugoplasiranog Sarajeva, nakon što je mostarski klub s 3:1 slavio u gostima kod Veleža u gradskom okršaju.

Strijelci za Plemiće bili su Josip Miketek s penala, Miloš Aćimović i Stjepan Radeljić, dok je jedini gol za Velež postigao Petar Vidović.

Sarajevo je gostovalo u Doboju kod Kaknja te je s 3:1 porazilo Mladost. Demirel Veladžić, Semir Smajlagić i Hamza Čataković tresli su mrežu domaćeg sastava, a jedini gol za Mladost postigao je Elvedin Smajić u 58. minuti. 

Željezničar je ostvario minimalan trijumf nad Čelikom, a pobjednički gol za Plave postigao je Ajdin Mujagić u 45. minuti.

Olimpic je na Otoci deklasirao Drinu sa 4:0. Memić, Ajdinović, Šahović i Bukvić pogađali su za Olimpic. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi