Atletico šalje Arsenalu službenu ponudu za Cazorlu

Žele sjajnog veznjaka

Atletico šalje Arsenalu službenu ponudu za Cazorlu

A. Beganović

Španski veznjak Arsenala, Santi Cazorla, nalazi se na meti Atletico Madrida, javljaju otočki mediji.

U posljednje vrijeme na Otoku se mnogo špekuliše o Cazorlinoj budućnosti, odnosno ovaj sjajni veznjak Arsenala povezuje se sa brojnim klubovima.

Atletico Madrid je jedan od tih klubova, no izgleda da ekipa iz Madrida doista u svojim redovima želi vidjeti Cazorlu, odnosno povezivanje Atletica i španskog veznjaka nisu samo glasine.

Atletico će tako, prema pisanju otočkih medija, na adresu Arsenala poslati službenu ponudu za Cazorlu, ali još uvijek nije otkriveno koliki će novčani iznos ponuditi španska ekipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Atleticu sjajnog veznjaka Arsenala vide kao idealnu zamjenu za Ardu Turana, koji će sigurno u ovom prelaznom roku napustiti Madrid.

Podsjetimo, Cazorla je u Arsenal stigao 2012. godine iz Malage, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Villarreal i Recreativo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.