Crna Gora nemoćna protiv Danske
Foto: EPA

Kraj nada za Crnogorce

Crna Gora nemoćna protiv Danske

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Podgorici od Danske (0:1) u susretu 9. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Iako je domaća selekcija u ovaj duel ušla s velikim ambicijama i nadom da mogu doći u šansu da se bore za plasman na Mundijal, od toga na kraju neće biti ništa.

Danska je bez većih problema slavila pobjedu iz jedinog pravog šuta prema golu Crne Gore. Igrala se 16. minuta kada je Cristian Eriksen sjajno pogodio za prednost od 0:1.

Nije Crna Gora uspjela da previše ugrozi gol Danske. Ostali su i bez Stevana Jovetića koji je napustio meč zbog povrede i Crnogorci kao da su nakon toga odustali.

Imali su oni veći posjed lopte tokom kompletnog meča. Međutim, sve je to bilo veoma jalovo i na kraju  će Danska vjerovatno u baraž, a Poljska direktno na Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Crna Gora u zadnjem kolu gostuje u Poljskoj, dok Danci čekaju Rumune.

Grupa E,  9. kolo:
Crna Gora - Danska 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti