De Bruyne: Od sedme godine nisam igrao na gorem terenu
Foto: Tahir Hebib/ SportSport.ba

Zvijezda belgijske reprezentacije

De Bruyne: Od sedme godine nisam igrao na gorem terenu

E. Škorić

Kevin De Bruyne bio je izuzetno razočaran zbog "kvalitete" travnjaka na Grbavici.

Bh. reprezentacija je poražena od Belgije s 4:3, a gosti su izrazili veliko razočarenje zbog travnjaka koji je ruku na srce bio katastrofalan i neprihvatljiv za igru.

"Bio sam zabrinut da ću se povrijediti. Ovo je bilo neprihvatljivo i ne razumijem kako se moglo igrati na ovakvom travnjaku. Posljednji put sam igrao na ovakvom travnjaku kada sam imao sedam godina", poručio je De Bruyne, pa je dodao:

"Unatoč tome, utakmica je bila dobra. Bilo je teško igrati, ali nismo izgledali loše, iako je ovo možda naša najlošija utakmkica u ovim kvalifikacijama".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Belgija s prvog mjesta ide u Rusiju na Svjetsko prvenstvo, dok je naša selekcija ostala bez ikakvih šansi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi