Ibrahimović: Kada veliki Zlatan nije uspio, neće ni Neymar

U svom stilu komentariše dolazak Brazilca

Ibrahimović: Kada veliki Zlatan nije uspio, neće ni Neymar

Neymar će uskoro postati novi igrač PSG-a.

Iako je rukovodstvo La Lige odlučilo da ne prihvati uplatu PSG-a od 222 miliona eura jer je već ranije predsjednik španske lige Javier Tebas istakao da nema namjeru to učinti te da će zbog kršenja pravila finansijskog Fair playja prijaviti PSG UEFA-i, mnogi smatraju da pravnih osnova nema i da će Neymar na kraju preći u PSG.

Nekadašnja zvijezda francuske ekipe Zlatan Ibrahimović u svom stilu je prokomentarisao dolazak Neymara u klub. On smatra da im ni Neymar neće pomoći da pokore Evropu naredne sezone.

"Kada veliki Zlatan nije uspio, kako mislite da će uspjeti Neymar?", upitao se Zlatan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Ibrahimović je u PSG-u proveo četiri godine, ali nije uspio da osvoji Ligu prvaka, dok je francusko prvenstvo osvojio sva četiri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi