Kapiten Kipra iskren: Dobili smo šta smo zaslužili

Charalambides priznao poraz

Kapiten Kipra iskren: Dobili smo šta smo zaslužili

Kiparski reprezentativac Costas Charalambides je nakon sinoćnjeg poraza u Zenici poručio da je njegov tim dobio ono šta je i zaslužio.

Charalambides je u igru ušao u 77. minuti i odmah je preuzeo kapitensku traku, ali njegov ulazak nije bitnije promijenio stvari na terenu.

"BiH je dominirala, a mi smo na kraju dobili šta smo i zaslužili. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali je bilo teško igrati protiv protivnika koji je konstantno bio na našoj polovini terena. U nastavku smo pali, a BiH ima dovoljno dobar napad da to iskoristi".

Kipar je nakon tri utakmice i dalje bez boda, ali Charlambides napominje:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Imali smo najteži raspored u grupi. Smatram da imamo karakter i da možemo nešto pokazati u ovim kvalifikacijama. Osjećam da još mogu pomoći ovoj ekipi i drago mi je što sam njen član".

Podsjetimo, Kipar je u prve tri utakmice doživio poraze od Belgije, Grčke i BiH, uz gol razliku 0:7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi