Legenda pomaže Napoliju protiv Real Madrida

Pred meč u svlačionici?

Legenda pomaže Napoliju protiv Real Madrida

Na Santiago Bernabeu večeras će biti odigran susret osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Napolija. 

Klub iz Napulja će protiv aktuelnog šampiona Evrope imati veoma težak zadatak, a uoči utakmice trener Maurizio Sarri nada se da bi dodatan motiv igračima mogla dati klupska legenda Diego Maradona. 

Legendarni argentinski fudbaler će sa tribinama bodriti Napoli u Madridu, a nije isključeno ni da se uoči utakmice spusti u svlačionicu kako bi igračima održao motivacioni govor u cilju da ostvare pobjedu.

"To bi bilo sjajno. Mislim da bi igračima puno značilo da im on održi govor uoči utakmice i tako ih dodatno napali. Nadam se da će imati vremena za to", izjavio je Sarri, koji ističe da će njegov tim igrati ofanzivno protiv Reala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napolitance bi na Santiago Bernabeu moglo bodriti i do 10.000 navijača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi