Mackay-Steven: Napast ćemo, pucat ćemo iz svih oružja
Foto: Sky Sports

Fudbaler Aberdeena pred susret sa Širokim Brijegom

Mackay-Steven: Napast ćemo, pucat ćemo iz svih oružja

Nekadašnji krilni fudbaler Celtica Gary Mackay-Steven je stigao u Aberdeen samo 24 sata prije prve utakmice drugog pretkola Lige Evrope protiv Širokog Brijega odigrane u Škotskoj.

Taj susret je završen rezultatom 1:1, pa Škoti večeras na Pecari moraju postići makar jedan gol kako bi imali šanse za prolaz, a Mackay-Steven ističe da će Aberdeen od samog starta krenuti izuzetno ofanzivno.

"Napast ćemo večeras u Bosni i krenuti 'pucajući iz svih oružja", istakao je fudbaler Aberdeena, te nastavio:

"Nadam se da ću stvoriti dosta prilika za ostale momke i pridonijeti ekipi na bilo koji način...Biće to dobar ispit za nas, ali definitivno možemo proći."

Škotske medije brine i visoka temperatura, te vlažnost zraka u Širokom Brijegu, međutim Mackay-Steven tu ne vidi problem.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sigurno je da će biti drugačije zbog vrućine i vlažnosti zraka, ali i u Aberdeenu je bilo vruće proteklih dana, tako da smo imali priliku da se naviknemo", izjavio je Mackay-Steven, te dodao:

"Siguran sam da ćemo unijeti dovoljno tečnost i biti spremni za igru."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti