Milan dovršava transfer Belottija
Foto: EPA

Rossoneri se ne šale

Milan dovršava transfer Belottija

M. Šljivak

Andrea Belotti je ove sezone oduševio sve zaista odličnim partijama u dresu Torina.

Sjajni napadač je postigao 25 golova u Seriji A ove sezone i privukao je veliku pažnju na sebe od strane bogatih timova širom Evrope.

Jedan od onih timova koji bi rado Belottija vidjeli u svojim redovima je i Milan. Rossoneri grade posve novu ekipu i novi vlasnici ekipe sa San Sira u svojim redovima žele vidjeti i napadača Torina.

Međutim, neće lako doći do njega. Torino je postavio cijenu od 100 miliona eura za svog igrača, što je suma koju svega nekoliko timova može platiti.

Pored Belottija, kao napadačke opcije za tim iz Milana spominju se Alvaro Morata (Real Madrid) i Nikola Kalinić (Fiorentina).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su već završili transfer defanzivca Matea Musacchija, a jako blizu je dolazak i odbrambenog igrača Wolfsburga Ricarda Rodrigueza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi