Milik stigao na ljekarske preglede u Napoli

Stiže u Napoli iz Ajaxa

Milik stigao na ljekarske preglede u Napoli

E. Čaušević

Poljski reprezentativac Arkadiusz Milik stigao je na ljekarske preglede u Napulj.

Milik bi sutra trebao potpisati ugovor s Napolijem u koji dolazi kao zamjena za Gonzala Higuaina. Ovaj 22-godišnji fudbaler Ajaxa danas je stigao u trening kamp u Dimaro gdje će odraditi ljekarske preglede.

Napoli će za usluge poljskog fudbalera platiti oko 25 miliona eura plus dodatni bonusi. Navodno, Milik će s italijanskim klubom potpisati petogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milik će imati veliki pritisak na sebi s obzirom da navijači Napolija očekuju da zamijeni Higuaina koji je prošle sezone bio ubjedljivo najbolji strijelac Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi