Napoli pronašao novog golmana?
FOTO: EPA

Perin na meti Sarrija

Napoli pronašao novog golmana?

Teme:

U Napoliju planiraju na kraju tekuće sezone dovesti novog golmana. 

Budući da će Pepe Reina od sljedeće sezone biti najvjerovatnije drugi izbor, ili će napustiti klub, čelnici italijanskog prvoligaša su već krenuli u potragu za njegovim nasljednikom i navodno već postoji lista. 

Ako je vjerovati pisanju medija sa Apenina, prvi na listi želja trenera Maurizija Sarrija je 24-godišnji Mattia Perin koji trenutno brani boje Genoe. 

Perrin je u proteklom periodu imao velikih problema sa povredama. Iako je još relativno mlad, problemi s koljenom su primorali Perina da propusti skoro čitavu sezonu, kao i Euro, međutim Italijani tvrde da postoji dogovor s njim. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako se navodi, Perrin je pronašao zajednički jezik sa Napolijem, a posao će biti realiziran samo ako prođe medicinske testove. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi