"Nije me briga što oni koji me ne poznaju govore laži"
FOTO: EPA

Ronaldo prezadovoljan proteklom godinom

"Nije me briga što oni koji me ne poznaju govore laži"

A. Beganović

Iza Cristiana Ronalda je najuspješnija godina u karijeri. Fenomelani Portugalac sa Realom je osvojio Ligu prvaka i klupsko svjetsko prvenstvo, sa Portugalom je postao evropski prvak i sasvim zasluženo je po četvrti put stigao do Zlatne lopte.

Godina za pamćenje koja nije promijenila Ronalda, arogantan na terenu, a van njega sušta suprotnost. Cristiano je igrač kojem su od velike važnosti njegovi obožavaoci što je potvrdio i u razgovoru za egipatsku televiziju.

"Ponosan sam na to što sam najpopularniji fudbaler na društvenim mrežama. Međutim, najvažnije mi je uspjeh na terenu. Želim i dalje postizati mnogo golova i pobjeđivati. Želim nastaviti usrećivati svoje obožavaoce", između ostalog je istakao Ronaldo.

"Imam sjajnu porodicu, sina koji me voli, fantastičnu majku, sestru i braću, te prijatelje. Oni koji me znaju vole me zbog toga kakav jesam, a oni koji me ne znaju govore laži, no nije me briga", dodao je najbolji svjetski fudbaler.

Najbolji svjetski fudbaler govorio je i o novcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Novac mi nije najvažniji. Istina je da je važan kako biste nakon karijere bili nezavisni i kako biste mogli ugodno živjeti. Želim nastaviti ovako još nekoliko godina. Potpisao sam odličan ugovor sa sponzorom i Realom i to me tjera da još više radim i zadržim se na ovom nivou. Svjestan sam da zarađujem više od doktora, no ne motivira me zarada, nego je moj motiv da budem najbolji", zaključio je fudbaler Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi