Partizan ne staje: Potpisao i Mitrović

Novo pojačanje

Partizan ne staje: Potpisao i Mitrović

Čelnici Partizana mnogo su aktivni u završnici ljetnog prijelaznog roka. 

Nakon što je uspješno realiziran transfer Zorana Tošića, crno-bijeli su na zvaničnim stranicama potvrdili kako u Humsku također stiže i 29-godišnji defanzivac Milan Mitrović. 

Mitrović je u mlađim kategorijama igrao za Zemun, gdje je i postao prvotimac, a u posljednje četiri godine je igrao u Turskoj za Mersin. Za ovaj klub je odigrao 130 utakmica i pritom postigao devet pogodaka. 

Partizan je Mitrovića jurio punih godinu dana. Bio im je dugo na radaru, ali uslovi za transfer stekli su se tek sad kada se beogradski klub plasirao u grupnu fazu Evropske lige. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ugovor sa Mersinu mu je istekao i u Partizan je stigao kao slobodan igrač. Partizanu se obavezao na trogodišnju vjernost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi