Pogba izabrao igrača koji će zamijeniti Messija i Ronalda

Njegov izbor je Hazard

Pogba izabrao igrača koji će zamijeniti Messija i Ronalda

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba odlučio je napustiti Juventus proteklog ljeta i karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

Crveni đavoli su Pogbu platili nevjerovatnih 105 miliona eura što je najveći transfer u historiji fudbala. Iako mnogi vjeruju da će Pogba u budućnosti sigurno osvojiti Zlatnu loptu, on je priznao da još uvijek ne razmišlja toliko o tome.

Engleske medije zanimalo je šta Pogba misli ko će osvojiti Zlatnu loptu nakon što se završi dominacija Messija i Ronalda, a njegov odgovor iznenadio je mnoge.

"Nikada ne znate koliko će oni još biti u samom vrhu. Ali, kada završi dominacija mislim da će na ta mjesta doći Neymar, Reus i Hazard. Ipak, mislim da će Hazard biti korak ispred njim jer po mom mišljenju je dosta kvalitetniji fudbaler. Što se mene tiče ja želim da idem korak po korak pa ćemo vidjeti", rekao je Pogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi