Ranieri je prihvatio tužnu istinu

Svjestan situacije

Ranieri je prihvatio tužnu istinu

E. Škorić

Leicester je danas izgubio s 2:1 od Sunderlanda u 14. kolu Premier lige.

Leicester je novim porazom pokazao da je, nakon sezone u kojoj je slavio čudesni naslov prvaka, zreo za borbu za ostanak u ligi.

"Ovo nije prvi trenutak za nas. Željeli smo osvojiti bodove, ali su oni bili neophodni i Sunderlandu. Bili su jači od nas, zasluženo su slavili", rekao je Ranieri, pa je dodao:

"Mi smo sada u borbi za opstanak u ligi. Moramo ostati zajedno, nastaviti naporno raditi i vjerovati da ćemo se spasiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je osigurao nokaut fazu Lige prvaka, a sredinom sedmice igra protiv Porta posljednji meč grupne faze, a onda slijedi težak meč s Manchester Cityjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi