Ranieri o novom poslu: Neću vam ništa reći
Foto: EPA

Italijan se vraća ovog ljeta

Ranieri o novom poslu: Neću vam ništa reći

M. Šljivak

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri od narednog sezone će se ponovo vratiti trenerskom poslu.

On je bez poslao ostao u februaru ove godine kada je dobio otkaz u ekipi Leicestera, koju je samo nekoliko mjeseci ranije, odveo do titule prvaka Premiershipa.

Ranieri se do ovog ljeta odlučio odmoriti, ali ga već povezuju s mnogim klubovima širom Evrope. Najviše se spominje ekipa Watforda.

"Nisam razgovarao s Watfordom, ali i da jesam, ne bih vam to rekao", istakao je Ranieri.

Italijan tvrdi kako neće juriti prema poslu u Engleskoj, već da je otvoren za sve opcije.

"Nakon titule s Leicesterom, moram pažljivo izabrati novi posao. Ja sam evropski menadžer i imam agente širom Evrope. Ono što će me privući je pravi projekat. Ako mi se svidi ponuda u taj posao sam spreman ući s potpunom posvećenosti", istakao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi