Srna se uzalud nadao velikom transferu
Foto: EPA

Hrvat bez potpisa za Barcelonu

Srna se uzalud nadao velikom transferu

M. Šljivak

Izvršni direktor Barcelone Oscar Grau demantovao je priče o dolasku hrvatskog fudbalera Darija Srne u ovaj klub.

Iako se proteklih mjeseci često govorilo o tome kako će iskusni 34-godišnji desni bek stići na Nou Cam od toga na kraju neće biti ništa.

Grau je istakao kako klub vjeruje Aleixu Vidalu i da neće niko doći u ekipu, izuzev ako se neko ne odluči da ode.

"Ne ode li neko, neće biti dolazaka. Mi računamo na Vidala, zato smo ga doveli. Možda je malo čudno što ima nešto manju minutažu, ali računi se svode na kraju sezone", rekao je Grau.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidal je ove sezone odigrao samo pet utakmica i počele su priče kako će u januaru otići zbog male minutaže. Ipak, čini se kako će 27-godišnji fudbaler ostati na Nou Campu, a Srna će tako ostati bez transfera karijere u 34 godini.

Darijo Srna je već gotovo deceniju i po član ukrajinskog Shakhtara i sve su prilike da će u ovom timu i završiti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi