"Teško nam je bez Bajića, ali smo presretni zbog njega"

Deni Milošević u timu kola turske Superlige

"Teško nam je bez Bajića, ali smo presretni zbog njega"

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član turskog Konyaspora Deni Milošević ove bi sezone mogao ostvariti potpunu afirmaciju. 

U prethodnom kolu Konyaspor je savladao Genclerbirligi 3:0, a Deni je upisao dvije asistencije i zaslužio mjesto u timu kola.

"Dobro je krenulo moram reći, zadovoljan sam sa mojom igrom, ali moram ovako da nastavim s igrama. Najbitnije je da smo Superkup dobili i da nam je dobro krenulo u ligi", priča Milošević u razgovoru za SportSport.ba.

Njemu i drugom našem internacionalcu Amiru Hadžiahmetoviću mnogo će nedostajati Riad Bajić koji je prešao u Udinese. Koliko će patiti ekipa?

"Amiru i meni je baš teško bilo u početku bez Riada, bili smo 24 sata maltene zajedno i odjednom se sve promijenilo, ali smo presretni što je novi korak napravio u karijeri i zaslužuje to. Što se tiče ekipe mislim da imamo kvalitetne igrače i da možemo nešto dobro opet da napravimo ove sezone".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Deni se nalazi na širem spisku selektora Mehmeda Baždarevića. Lucidni ofanzivni veznjak ne zamara se previše time hoće li dobiti poziv, premda igrač njegovog kalibra sigurno zaslužuje priliku.

"Iskreno da kažem ne razmišljam previše o tome. Želim da se konsentrišem na svoju igru u Konyi, pa da zaslužim poziv, ali naravno da mi je to najveća želja, dječiji san. Bio bih presretan kad bih samo dobio poziv, a poslije ako dođe do toga da me selektor stavi da igram i da me na gol postavi dat ću sve od sebe za domovinu", riječi su 22-godišnjeg sina nekadašnjeg asa Slobode Cvijana Miloševića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi