Urnebesne scene: Saigrači strpali Hazarda u kutiju

Belgijanac završio u kartonskoj kutiji

Urnebesne scene: Saigrači strpali Hazarda u kutiju

M. Šljivak

Chelsea ove sezone igra zaista fantastično i biće potrebno pravo čudo kako bi neko do kraja sezone uspio da im pokvari šampionske planove.

Atmosfera unutar ekipe je zaista fantastična, a tome svjedoči i situacija sa treninga londonskog tima.

Diego Costa je imao zanimljiv plan. Želio je po svaku cijenu strpati Edena Hazarda u kartonsku kutiju, a to mu je na kraju i uspjelo.

Španski napadač je prilikom izlaska na teren stavio kutiju na Belgijanca. U tome su mu pomogli Marcos Alonso i Nemanja Matić, pa je Hazard ubrzo bio kompletan u kutiji.

Ovaj potez je nasmijao apsolutno sve. Urnebesna je bila reakcija i menadžera Antonija Contea, ali i ostalih fudbalera Plavaca.

Zaista fantastična scena s treninga londonskog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi