Zeman: Totti neće otići
Foto: EPA

Iako Tottiju nije ponuđen novi ugovor, Zeman je siguran

Zeman: Totti neće otići

Proslavljeni češki stručnjak Zdenek Zeman ne misli da će ova sezona biti posljednja u bogatoj karijeri legendarog Francesca Tottija, te ističe kako se nada da će ga ponovo vidjeti na terenu.

Rimski klub je odlučio da ne ponudi novi jednogodišnji ugovor svom kapitenu, pa je vrlo vjerovatno da će utakmica protiv Genoe u nedjelju biti posljednja za Tottija u dresu kluba u kojem je proveo cijelu karijeru.

"Nisam čuo da on želi da ode", rekao je trener Pescare i nekadašnji strateg Rome Zeman.

"Ne mislim da će otići. Nadam se da ću ga ponovo vidjeti na terenu", izjavio je Zeman, pa se dotakao i sinoćnje pobjede njegove ekipe protiv Palerma, koja nije puno pomogla Pescari s obzirom da je ova ekipa siguran putnik u niži rang.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovaramo o planovima za narednu sezonu. A ti planovi se odnose i na igrače koje ćemo izabrati. Neće biti lako, moramo vidjeti šta će se dešavati na tržištu...Ja znam šta želim uraditi, a to nisu ni ovogodišnja igra ni rezultati", dodao je ne kraju Zeman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi