Nakon osvajanja Lige prvaka

Zidane ne postoji za Jamesa

M. Šljivak

James Rodriguez nije dobio šansu da zaigra u finalu Lige prvaka.

Trener Kraljeva iz Madrida Zinedine Zidane je odlučio da ga izostavi iz tima koji konkuriše za finale i to je teško palo reprezentativcu Kolumbije.

James je svoju medalju ipak dobio kao dio tima koji je ponovo na krovu Evrope, ali očigledno da je izuzetno ljut na Zidanea nakon što ga je ovaj poslao na tribine.

Tokom proslave pobjede na terenu, francuski stručnjak se srdačno pozdravljao sa svima. James je hladno prošao pored Zidanea, ali ga je ovaj zaustavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon što se okrenuo došlo je i do zagrljaja, ali čini se da kod Kolumbijca apsolutno nikakvih emocija nije bilo. Čisto je ispoštvovao trenera, no kako stvari stoje, on je svoje u Madridu odigrao.

Interes za njegovim uslugama odavno pokazuju timovi iz Engleske i Italije, pa bismo desetku Reala od naredne sezone mogli gledati u nekom drugom timu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi