Očajna noć za Teletovića i Nurkića

Loša izdanja bh. igrača

Očajna noć za Teletovića i Nurkića

Košarkaši Denver Nuggetsa slavili su sinoć pobjedu protiv Phoenix Sunsa rezultatom 116:98.

Domaći su sjajno otvorili meč i prvu dionicu su riješili u svoju korist rezultatom 25:18. Drugi period nije donio ništa lošiju igru Nuggetsa pa se na odmor otišlo sa 14 poena prednost za ovu ekipu (55:41).

Drugo poluvrijeme bilo je samo rutinsko odrađivanje posla za domaće košarkaše koji su ostvarili 27. pobjedu ove sezone.

Bio je ovo duel bh. dvojca Jusufa Nurkića s jedne i Mirze Teletovića sa druge strane, koji se nisu proslavili. Teletović je za nešto više od 22 minute provedene na parketu ubacio samo pet poena uz očajnih 1 od 7 iz igre.

S druge strane, Nurkić je nakon dugo vremena dobio priliku zaigrati i to četiri minute, te je ubacio dva poena uz šut iz igre 1 od 2.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi