Saznalo se zašto je pukao brak Jamesa Rodrigueza

Ostao bez supruge

Saznalo se zašto je pukao brak Jamesa Rodrigueza

O. Lekić

Novi fudbaler Bayerna James Rodriguez razveo se sa svojom dosadašnjom suprugom Danielom Ospinom. 

Šest godina nakon što su međusobno dali zavjet na vječnu vjernost, izgovorivši sudbonosno "da", Jamesu Rodriguez i Danieli Ospini su se razišli putevi i službeno se rastaju.

O tome su posljednjih dana uveliko špekulisali mediji u Španiji, a okončanje braka je potvrdila i menadžerica Daniele Ospine, Tatiana Zuluaga. Kao jedan od razloga navedeno je to što oboje imaju važne projekte kojima se bave, a koji su u različitim državama. 

"Daniela Ospina i James Rodriguez, roditelji Salome Rodriguez Ospine; službeno se rastaju nakon 6,5 godina braka," stoji u objavi, a u kojoj se ističe da se rastaju u sjajnim odnosima ispunjenim ljubavlju u poštovanjem te da im je u svemu najbitniji interes njihove kćerke koju će i dalje zajedno odgajati.

"Oboje su se našli u velikim profesionalnim izazovima u različitim državama. Daniela će biti u Kolumbiji gdje pokreće vlastiti brend, a pred njom su domaći i internacionalni projekti. James je u Njemačkoj, spreman za nove pobjede, spreman da ispuni državu ponosom. On će ostati prisutan u Danielinom životu, a ona će sa Salome i dalje navijati i podupirati ga tokom karijere," dodaje se u saopštenju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi