Meridian - najveće kvote na planeti: B. Dortmund 1.90, PSG 1.80, Liverpul 2.50, Bayern M. 2.50!

Poklon 30 KM!

Meridian - najveće kvote na planeti: B. Dortmund 1.90, PSG 1.80, Liverpul 2.50, Bayern M. 2.50!

Sponzorski tekst

Nakon reprezentativne pauze Lige petice se vraćaju u „tornado“ stilu. Ovakav vikend derbija dugo nije viđen, a šansa za zaradu je idealna, jer Meridian ovaj vikend nudi ZAGARANTOVANO NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Uz najveće kvote na planeti na meridianbet.ba, ovaj vikend brutalno časti sve novoregistrovane igrače sa POKLONOM OD 30 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, ali ni to nije sve. Ukoliko želiš najbolju zabavu na poluvremenu fudbalskih mečeva, čeka te 300 BESPLATNIH SPINOVA, na Meridian Online Kazinu!

Bundesliga ove subote dominira. Najinteresantniji meč sigurno je: RB Leipzig – Bayern M. Prvoplasirani „Bavarci“ idu u goste „Bikovima“, sa 4 boda prednosti. U opasnoj su formi sa 6 vezanih pobjeda u svim takmičenjima i konačno su u onoj prepoznatljivoj seriji, kad ne pitaju za ime protivnika već pobjeđuju sve redom. Megastar R. Levandovski u napadu je neprikosnoven i napada titulu najboljeg strijelca, tako da malo ko može da mu stane na put. Iskoristi priliku, jer na najvećim kvotama na planeti se uzima najveći keš – Bayern M: 2.50!

U 15.30h, Borussia Dortmund – E. Frankfurt, okršaj je za mjesta koja vode u Ligu šampiona. „Milioneri“ kasne 4 boda. Ali, ajmo malo pogledati statistiku, jer matematika je uvijek nemilosrdna. B. Dortmund je u posljednjih 10 tekmi na domaćem terenu dobila ekipu iz Frankfurta. Još davne 2010. godine, gosti su izvukli 3 boda. Razmislite šta će im Haaland uraditi a najveću kvotu na planeti – B. Dortmund: 1.90!

Engleska Premier League, danas jednako „gori“!. Leicester dočekuje M. City, a za kraj večeri ludnica derbi od 21h: Arsenal – Liverpul. Ekipa Jirgena Kloppa je na 7. mjestu tabele, sa samo 4 boda više od „Topdžija“, ali 6 bodova manje od mjesta koja ih vode u Ligu šampiona. Taktike više nema, mora se igrati na pobjedu svaku utakmicu i svaki minut. Mane i Salah danas jednostavno moraju da dokažu najbolju formu, jer pobjeda je neophodna. Iskoristi priliku da zaradiš na najvećoj kvoti na planeti za pobjedu Liverpula – 2.50!

Francuska Liga 1, danas od 17h poslastica je za sve koji obožavaju direktan napad za titulu. PSG – Lille, je takav meč od prve minute. Oba tima imaju 63 boda, s tim da Parižani imaju bolju gol razliku. Lille u gostima protiv „Prinčeva“ nemaju pozitivnog rezultata još od 2016. godine, a gotovo je nemoguće da će to sad uspjeti, jer za Neymara i ekipu sve osim titule jednostavno ne dolazi u obzir. Tipuj PSG – 1.80!

Ovaj vikend jednostavno se ne smije propusiti nikako, jer prilika koju imate samo U Meridianu, da je svaka uplata bankovnim karticama i e-bankingom „nabildana“ sa 20% bonusa, obavezno se mora iskoristiti za BetBuilder opciju. Jedino mjesto gdje igrate na jednoj tekmi sve što želite, a kvota se samo „nabildava“!

Ovo su tekme koje „vrište“ keš:

Lens – Lion
Milan – Sampdoria
Torino – Juventus
Augsburg – Hoffenheim

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Andrija1pd
Dokazano najbolje kvote u regionu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.