Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,75, Sevilla 1,65, Wolfsburg 2,55!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,75, Sevilla 1,65, Wolfsburg 2,55!

Sponzorski tekst

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to dvojku na Barcelonu, odnosno jedinice na Sevillu i Wolfsburg, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

DYNAMO KIEV - BARCELONA (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,75

Iskusni Mirčea Lučesku je uspeo da odvede Dynamo Kiev u grupnu fazu Lige šampiona, ali nije imao sreće sa rivalima. Koliko god se trener trudio, poslednjih godina više iskustva u Europi imaju Benfica, Barcelona i Bayern. Grupna faza je već na polovini, a Dynamo nije uspio da pobjedi. U prvom susretu je remizirao protiv Benfice (0:0), a zatim je osjetio snagu Bayerna (0:5), da bi potom izgubio i od Katalonaca na Kamp Nou (0:1). Večeras u Kijev stiže Barcelona, koja prolazi kroz ogromnu krizu unutar kluba. Otišao je trener Ronald Kuman, na čelu je sada privremeno rešenje Barhuan Serđi, a njegov debi u ligi završen je remijem kod kuće sa Alavesom (1:1). U Ligi šampiona Katalonci su počeli sa dva poraza, a nekako su spasli situaciju u prošlom kolu, kada su minimalno savladali Dynamo.

SEVILLA - LILLE (UTORAK, 21.00), KEC 1,65

Sevilla je sve utakmice grupne faze Lige šampiona završila nerješeno i završila na drugom mestu. Protiv Salzburga (1:1) i Wolfsburga (1:1) nije uspjela da realizuje "bezbroj" šansi, a u domaćem šampionatu uspjeva da djeluje opasno i trećeplasirana je na tabeli Primere sa bodom manje od lidera, uz utakmicu manje. U prethodnom kolu Rohiblanskosi su se obračunali sa Osasunom (2:0) pa puni samopouzdanja dočekuju Lille u sklopu 4. kola Lige šampiona. Gosti su ostvarili dva remija u grupnoj fazi, a izgubili su samo od austrijskog Salzburga. Odbranu trona u Francuskoj Doge su počele loše trenutno su u sredini tabele. Bez pobjede su na četiri posljednja duela na svim frontovima. Mogao je Lille da zablista prethodnog vikenda, kada je gostovao PSG-u i dugo vodio, a na kraju je poražen 2:1.

WOLFSBURG - SALZBURG (UTORAK, 18.45), KEC 2,55

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Wolfsburg je u posljednje vrijeme dosta usporio u Budnesligi i četiri poraza u pet prethodnih kola vratila su ga na sedmu poziciju. Ipak, taj jedan trijumf desio se na proteklom duelu u Leverkusenu, i to Vukovima daje nadu u uspjeh večeras u Ligi šampiona protiv Salzburga. U tom takmičenju Wolfsburg još nema nijednu pobjedu, posljednji je u grupi sa dva boda, ali mu je željeno drugo mjesto samo korak daleko. Ipak, baš je Salzburg lider sa sedam bodova, i samo je protiv Seville igrao nerješeno (1:1) na startu. Sa Lilleom (2:1) i Vukovima (3:1) mu je bilo mnogo lakše. U domaćem šampionatu Bikovi vode ubjedljivo, a inače nemaju nijedan poraz od početka sezone na svim frontovima, a odigrali su 21 utakmicu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi