Visok poraz Dynamo Dresdena, Duljević ušao s klupe

2. Bundesliga, 17. kolo:

Visok poraz Dynamo Dresdena, Duljević ušao s klupe

Bh. reprezentativac Haris Duljević ni u današnjem meču protiv Paderborna nije dobio šansu od prve minute.

Premda u državnom dresu igra veoma dobro, Duljević je u Dynamo Dresdenu i danas dobio šansu s klupe u meču 17. kola 2. Bundeslige u kojem je njegov tim s visokih 3:0 poražen od Paderborna.

Nakon što se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0, u nastavku Paderborn je u potpunosti nadigrao goste iz Dresdena i postigao tri pogotka za uvjerljiv trijumf kojim se probio na sedmo mjesto ligaške tablice.

Prvi gol pao je u 54. minuti kada je gol Dynama zatresao Zolinski, potom je u 77. minuti prednost udvostručio Michel, da bi u nadoknadi konačnih 3:0 postavio Klement.

Priliku za igru Haris Duljević je dobio u 68. minuti zamijenivši Heisea, dok je, razliku od njega, drugi bh. nogometaš iz Dynamo Dresdena Dario Đumić odigrao cijeli meč.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

2. Bundesliga, 17. kolo:

Paderborn - Dynamo Dresden 3:0

Top Komentari

gumenakita
Duljevic super napadac ali ovaj trener je glup i nece biti dugo
8 4
Kai Kaii
Ovaj Duljevic ide putem Muhameda Subasica sad je u 5 ligi i radi u fabrici
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi