FK Sarajevo odradio još jedan trening: Kiša u Antaliji ne remeti planove

Dan nakon meča sa Napretkom

FK Sarajevo odradio još jedan trening: Kiša u Antaliji ne remeti planove

Edmir Škorić, foto: E. Haračić

Početkom februara Fudbalski klub Sarajevo stigao je na pripreme u Antaliju.

Jutros su igrači Sarajeva odradili jedan lakši trening, a trener Husref Musemić mogao je da računa na sve nogometaše.

U Antaliji jutros pada jaka kiša, no to nije naravno poremetilo planove bordo ekspedicije, koja će večeras malo odmoriti, a tim će to vrijeme iskoristiti za slobodne aktivnosti.

Podsjećamo da je Sarajevo jučer odigralo drugi prijateljski meč u Antaliji, te je s 2:1 savladalo Napredak iz Kruševca uz golove Amara Rahmanovića i Emira Halilovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je Sarajevo remiziralo sa makedonskom ekipom Shkupi. Naredna utakmica na programu je za tri dana.

Sarajevo je trenutno vodeći tim Premijer lige sa pet bodova više u odnosu na Zrinjski, ali Husref Musemić od igrača traži da ne razmišljaju na način da su prednosti u odnosu na ostale i da je suludo da se sada razmišlja ili razgovara o tituli.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije