Ono što je Firmino uradio Ceballosu ne možete vidjeti ni na terminu!

Majstorija Brazilca

Ono što je Firmino uradio Ceballosu ne možete vidjeti ni na terminu!

A. Čaušević

Liverpool je na tri od tri. Redsi su sinoć na Anfieldu bez većih problema pobijedili Arsenal bilo je 3:1. 

Joel Matip u finišu prvog dijela te dva puta Mohamed Salah u drugom poluvremenu su se pobrinuli da prvak Evrope ima maksimalan učinak na startu nove sezone Premiershipa.

Iako nije zabio gol Roberto Firmino je ponovo bio briljantan. Sjajni Brazilac je izveo pravu čaroliju, a njegova žrtva bio je Dani Ceballos.

Svi su se u prvi mah pitali šta je Firmino uradio, ali je snimak iz drugog ugla pokazao kakav je zapravo majstor ofanzivac Liverpoola.

Firmino je lukavim potezom podigao loptu sam sebi asistirao za volej udarac koji nažalost nije završio kako je to "devetka" Redsa i zamislila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uraditi nešto ovako na fudbalskom terminu je prva rijetkost, zbog čega ovaj potaz dodatno dobija na značaj obzirom da se radilo o derbi meču najjače lige svijet...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
SVE U VEZI 56SENALA, je kao na TERMINU..
5 0
arsenal_fan_1886
firmino je goci P.S. Gazija je bot. Ovo sto radi je odlicno jer navijace 56senala (sta god mu to znacilo) cini aktivnim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi