Sudbina se na Artemiju Franchiju poigrala s Džekom, "ušutkao" je Inzaghija za sva vremena

Ponovo strijelac

Sudbina se na Artemiju Franchiju poigrala s Džekom, "ušutkao" je Inzaghija za sva vremena

Admin Čaušević

Edin Džeko je zabio novi gol za Inter, ovaj put u pobjedi nad Fiorentinom. 

Sudbina se poigrala s Džekom na stadionu Artemio Franchi, pogotovo nakon onog što je Simone Inzaghi planirao da uradi nekoliko minuta kasnije.

Nerrazzurri su u drugo poluvrijeme upli s golom zaostatka, a trener milanskog tima je u 50. minuti pripremio dvije izmjene. Trebali su ući Dumfries umjesto Darmiana i Sanchez umjesto Džeke.

I dok se pripremala izmejna u 52. minuti je Darmian zabio za izjednačenje poslije čega su izmjene odgođene za nekoliko minuta.

Tri minute kasnije stigao je korner za Inter. Ubacio je Calhanoglu, a u kaznenom prostoru najviše je skočio ko drugi nego Džeko koji zabija za preokret.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kapiten bh. reprezentacije je na kraju u igir ostao do 70. minute kada je ušao Sanchez, četiri minute ranije zamijenjen je i Darmian.

Sa četvrtim golom od svog dolaska popularni Dijamant ima zaista fantastičan start u Interu te ako se po jutru pozanje dan učinit će da Romelu Lukaku brzo padne u zaborav.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Dijamant nas, daj Boze da budemo ikad vise imali takvog igraca golgetera. Cast Demirovicu, Preveljaku itd ali Dzeko je Demirovicevih godina bio najbolji strelac budes lige i pravak sa Wolsburgom
32 0
King_Kenny
...kakav glup naslov u pm...covjek bi pomislio da je Inzaghi sve najgore govorio o Dzeki pa ga ovaj usutkao golom,a lik ga hvali nakon svake utakmice.
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi