Pukki otkrio šta mu je Pjanić šapnuo na uho prije penala: "Nisam ga poslušao"

Zabio novi gol protiv BiH

Pukki otkrio šta mu je Pjanić šapnuo na uho prije penala: "Nisam ga poslušao"

Endin Čaušević

Teemu Pukki nastavio je nevjerovatnu seriju protiv naše reprezentacije jer nam je i večeras postigao pogodak.

Pukki je do sada zabio čak pet golova protiv naše reprezentacije od ukupno 35 koliko je postigao u dresu Finske. Ipak, njegov gol nije bio dovoljan da Finci upišu tri boda.

Remi Zmajevima donio je rezervista Smail Prevljak koji je u 93. minuti utišao stadion u Helsinkiju kada je pogodio za konačnih 1:1.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i Pukki koji se osvrnuo posebno na gol iz penala koji je postigao u 45. minuti. Otkrio je da su ga pojedini bh. igrači pokušali omesti, a tu je posebno izdvojio Miralema Pjanića.

Pukki je u Zenici prošle godine promašio penal kada mu je udarac odbranio Ibrahim Šehić, ali ovaj put nažalost je zabio pogodak.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Bila je dobra atmosfera danas i činilo se da bi taj gol mogao biti dovoljan. Znam da mi je neko prije penala, mislim Pjanić, na uho šapnuo da šutirao u istu stranu kao i prošli put kada sam promašio. Odlučio sam se da šutiram u drugu stranu i pogodio sam", kroz smijeh kaže Pukki.

"Igrali smo dosta dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Ne osjećamo se baš lijepo jer nam je pobjeda uzeta iz ruku u posljednjoj minuti".

Top Komentari

KB9
Dzanan Musa potpisao za Real Madrid,al valjda nije platio da neko objavi ccccc
21 0
sslazio
Ako vi ne mozete ovakvu BiH pobijediti, nemate se cemu nadati. Fudbal u rangu nase lige.
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi