Pakleni doček za nasljednika Prosinečkog: Legendarni Španac nije ni sanjao šta mu se sprema

Totalni haos

Pakleni doček za nasljednika Prosinečkog: Legendarni Španac nije ni sanjao šta mu se sprema

Admin Čaušević

Legendarni Albert Riera danas je imenovan za novog trenera Olimpije.

Riera koji je ljubiteljima fudbala poznat po igrama u Liverpoolu je donedavno obavljao funkciju pomoćnika u Galatasarayu.

Kada je stigao poziv iz Ljubljane prihvatio je da naslijedi Roberta Prosinečkog, ali nije ni sanjao kakav će doček imati.

Naime, tokom predstavljana huligani, odnosno pripadnici navijačke skupine Green Dragons su upali na pressicu te počeli galamati i vikati Rieru da napusti prostoriju.

Nakon ozbiljnih prijetni Riera nije imao izbora te je ustao i napustio prostoriju bez da je dao bilo kakav komentar.

"Izalazi napolije, nisi dobrodošao ovdje", vikali su huligani 40-godišnjem treneru, dok prema klupskom rukovodvstvu i nisu bili tako zločesti.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ovo je samo nastavak haosa koji u Olimpiji vlada već danima zbog čega je kormilo napustio i bivši selektor BiH, Robert Prosinečki.

Inače, Green Dragonsi su zaprijetili još radikalnijim potezima ukoliko se stanje u klubu ne promijeni te da je današnji upad na pressicu samo početak.

Top Komentari

Icardi072
Maribor je najveci i najuspjesniji slovenski klub
2 0
Zoilomas
Prosinecki pao ko sljiva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije