Hoće li reagovati predsjednik Hrvatske: Delije traže trobojku u Kninu

Skandalozna poruka na stadionu Crvene zvezde

Hoće li reagovati predsjednik Hrvatske: Delije traže trobojku u Kninu

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju trenutno na svom terenu protiv Napretka utakmicu drugog kola srbijanske Superlige, a ponovo nije moglo bez skandaloznih poruka popularnih Delija. Navijači Zvezde su se ovaj put osvrnuli na "Oluju", te poslali poruku koja je itekako uzdrmala javnost u Hrvatskoj.

Jaka kiša obilježila je početak utakmice u Beogradu, no stekli su se uslovi za odigravanje iste, a igrače Zvezde tolika voda na terenu uopšte nije poremetila.

Nakon prvog poluvremena beogradski klub je već vodio sa 3:0 i čini se da je pitanje pobjednika u ovom meču već riješeno.

Zvezda je povela već u petoj minuti kada je Krasso pogodio iz penala, dok je Bukari pola sata kasnije udvostručio prednost. Samo dvije minute kasnije na semaforu je bilo 3:0, a ovaj put mrežu gostiju zatresao je Mijailović.

Međutim, glavna priča utakmice koja se trenutno igra u Beogradu su navijači Zvezde koji su ponovo uspjeli da skrenu pažnju na sebe skandaloznom parolom.

Oglasi

Ovaj put popularne Delije odlučile su da parolu posvete "Oluji" i Danu pobjede i domovinske zahvalosti koji je jučer obilježen širom Hrvatske.

Naravno, osvrnuli su se na srpski narod koji je protjeran iz te zemlje, no poruka Delija u Hrvatskoj sigurno neće proći neopaženo.

Naime, u toku prvog poluvremena mogla se jasno vidjeti parola Delija vezana za "Oluju", a mnogi se pitaju da li će reagovati predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović, nakon skandalozne poruke.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu", poručili su navijači Crvene zvezde na današnjoj utakmici u Beogradu.

Za Delije nije ništa strano da na utakmicama šalju takve političke poruke, a već tradicionalno to pronazi nekažnjeno u Srbiji iako takvim stvarima jasno nije uopšte mjesto na stadionu.

Top Komentari

Mowzilla
Cetnicka posla, opet...
8 1
user1676286668
Sta očekivat od ciganije
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi