Gvardiol kao spasitelj krenuo prema Rodriju, pa "popio" šamar

Sudije se nisu oglasile nakon svega

Gvardiol kao spasitelj krenuo prema Rodriju, pa "popio" šamar

Esmer Oštraković

Jučer su na Stamford Bridgeu veliki derbi odigrali Chelsea i Manchester City, a utakmica je ispunila aposlutno sva očekivanja. Pobjednika na kraju nije bilo, ali viđeno je osam golova u utakmici koja je završena 4:4.

Igrač o kojem se najviše govori nakon jučerašnje utakmice je Joško Gvardiol, koji je odigrap svoju najgoru utakmicu od dolaska u Manchester City.

Najskuplji štoper na svijetu kao da je igrao protiv svojih saigrača, jer sve što je uradio išlo je na njihovu štetu.

Osim toga, osam minuta prije kraja utakmice sudjelovao je u čudnoj situaciji u kojoj je zaradio šamar od domaćeg saigrača.

Naime, Gvardiol je pokušao da priđe do svog saigrača, Rodrija, koji je sjedio na terenu dok su iznad njega bila dva protivnička igrača.

Oglasi

Gvardiol je kao spasitelj krenuo prema Rodriju, ali ga je Nicolas Jackson prvo gurnuo, a zatim i ošamario po licu.

Veoma je čudno da uprkos VAR-u, te svim ostalim dostupnim tehnologijama na stadionu ovaj šamar nije kažnjen ni žutim kartonom.

Gvardiol direktan krivac za drugi gol Chelseaja na derbiju

Nije jučerašnja utakmica protiv Chelseaja jedna od onih kojih će se Gvardiol veoma rado sjetiti. Naprotiv, pokušat će je što prije zaboraviti.

Igrala se 36. minuta kada se Hrvat slabo postavio, nije znao gdje se nalazi lopta što je iskoristio James te je uposlio Sterlinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da Gvardiol, koji je ljetos plaćen 90 miliona, još uvijek na neki način plaća danak neiskustvu te se navikava na novu ligu.

Posljednjih sedmica na račun 21-godišnjaka su do sada stizale samo pohvale, ali greška protiv Chelseaja bi mogla promijeniti situaciju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antiTrojkas
Samar??!!
1 0
Samo_Realno
Sta svasta ovaj napisa, kriv je za gol i to je to, a momak je igro standardno dobro .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi