Kapiten Željezničara na okupljanju u Zenici

Kosorić: Ovaj poziv je nešto najveće u mojoj karijeri

D. Kurbegović

Danas su se u Zenici okupili igrači iz Premijer lige, koji su interesantni selektoru Bažadareviću i njegovim saradnicima.  Okupljanje će dobro će doći svima pozvanima, a neki će sigurno skrenuti pažnju na sebe i za naredne akcije.

Jedan od pozvanih je i kapiten Željezničara, sjajni stoper Aleksandar Kosorić, koji je oduševljen ovim okupljanjem igrača iz domaće lige.

"Mislim da je ovo danas bio sjajan gest selektora, ali i saveza, dali su značaj svim igračima iz Premijer lige da se kroz okupljanja pokušamo nametnuti za reprezentaciju. Siguran sam da će svi pozvani dati svoj maksimum i da se nametnemo u ova dva dana. Imat ćemo prostora da pokažemo ono što najbolje znamo. Podržajem što je selektor rekao da će ovo ubuduće biti ustaljena praksa, te je na nama da se nametnemo i za svako naredno okupljanje", ističe Kosorić.

Za njega je velika čast što je pozvan na današnje okupljanje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sigurno da je nešto najveće što mi se desilo u karijeri. Presretan sam i iznenađen pozitivno što sam pozvan i pokušat ću se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Mislim da Premijer liga nikad nije bila izjednačenija i zanimljivija, kvalitet iz godine u godinu je sve bolji. Vjerujem da će u narednom periodu biti još bolje u svim segmentima", kazao je Kosorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi