"Ne znamo kako da iskoristimo Džeku"
Foto: EPA

Luciano Spalletti tvrdi

"Ne znamo kako da iskoristimo Džeku"

M. Šljivak

Edin Džeko propustio je meč protiv Sassuola.

Roma je uz dosta muke slavila s 2:0, a trener Vučice Luciano Spalletti je u ovom meču odlučio da ne koristi bh. reprezentativca Edina Džeku.

Ovaj 56-godišnji stručnjak tvrdi da je Džeki dao odmor, jer još uvijek ne zna kako da ga iskoristi na pravi način.

"Ne postoji problem s Džekom. On ne dobija mnogo lopti i drugačiji je profil napadača. Ne znamo još uvijek kako da ga iskoristimo. Moramo prvo naći pravo rješenje za njega, a on će nam se odužiti golovima", rekao je Spalletti nakon pobjede nad Sassuolom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je ovom pobjedom došla do 41 boda, te se izjednačila s Interom, koji je četvrti i ima utakmicu manje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi