Pjanić se baca u filmske vode
Foto: EPA

Počinje se snimati serija o Juventusu

Pjanić se baca u filmske vode

Američki streaming servis Netflix najavio je da počinje snimati dokumentarnu seriju o Juventusu. 

Jedan od najvećih servisa za multimediju će kroz četiri epizode u trajanju po sat vremena omogućiti javnosti da zaviri u svijet Bianconera. Naime, Netflix će pokušati dočarati život fudbalera Juventusa tako što će ih pratiti na treninzima i utakmicama, voziti se u istom automobilu s njima na treninge, a serija bi isto tako trebala uključivati i privatne živote igrača Stare dame. 

"Ponosni smo na činjenicu što je Juventus prvi klub koji je tema Netflixovog dokumentarca", izjavio je Federico Palomba, čovjek koji je u Juventusu zadužen za ovo partnerstvo, dodavši:

"Na ovaj način doprijet ćemo do naših navijača širom svijeta kao i do miliona Netflixovih korisnika, koji će zahvaljujući ovom dokumentarcu imati priliku upoznati Juventus iz svakog ugla", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Netflix, koji inače ima 104 miliona korisnika u preko 190 zemalja, će na svojim kanalima prve epizode o Juventusu emitirati početkom sljedeće godine. Ostaje nam vidjeti kako će se u filmskim vodama, kao standardni igrač Stare dame, snaći bh. reprezentativac Miralem Pjanić. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi