Poznat budući klub Lorenza Insignea?

Na izlaznim vratima Napolija

Poznat budući klub Lorenza Insignea?

Lorenzo Insigne proživljava teške dane u Napoliju, čiji su ga navijači 'uzeli na zub' nakon promašenog penala protiv Bešiktaša.

Napoli je u toj utakmici poražen sa 3:2, a najgore od svih fudbalera je prošao Insigne koji je dobio velike zvižduke zbog kojih je čak i zaplakao prilikom napuštanja terena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Insigneov status u Napoliju nije bajan i čini se da se italijanski reprezentativac nalazi na izlaznim vratima kluba. Kako pišu brojni inostrani mediji, najbliže je odlasku u Premier ligu tačnije u Liverpool, koji je zainteresovan za njegove usluge.

Lorenzo Insigne još uvijek nije produžio ugovor sa Napolijem i jasno je da želi promijeniti klub, a ostaje da se vidi hoće li to biti baš Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi