Najveća bruka u karijeri Dybale viđena je nakon nepune četiri minute utakmice na Olimpicu

Nije ispalo baš najbolje

Najveća bruka u karijeri Dybale viđena je nakon nepune četiri minute utakmice na Olimpicu

E. Škorić

Argentinski nogometaš Paulo Dybala obrukao se sinoć tokom meča Rome i Šahtara.

Dybala je kao velika zvijezda dočekan u Rimu i navijači Rome presretni su da je takav jedan igrač pristao da igra za njihov klub. Stigao je iz Juventusa nakon što mu je krajem juna istekao ugovor i već se uklopio sa novim saigračima.

U generalci pred početak nove sezone, koja starta idućeg vikenda, Vučica je s 5:0 nadigrala tim iz Ukrajine, a Dybala je po prvi put zaigrao na Olimpicu. Naravno, kao igrač Rome, ranije je to činio u dresu Juventusa.

Iako je generalno odigrao dobar meč, Argentinac se obrukao na početku, već u 4. minuti. Izvodio je korner, a onda se obrukao, pa se ubrzo snimak pojavio na društvenim mrežama pod nazivom "najgori korner ikada".

Ipak, pošteno govoreći, što je vidljivo nakon zumiranja kamerom, Dybali je zasmetala trava i to je uzrok komično izvođenja udarca iz ugla.

Oglasi

Roma je na lak način dobila utakmicu za Ukrajinu, a golove su postigli Lorenzo Pellegrini, Gianluca Mancini, Yukhym Konoplya (autogol), Nicolo Zaniolo i Edoardo Bove.

Nakon što je potpisao trogodišnji ugovor s Romom, Dybala se pokazao iznimno popularnim među strastvenim navijačima kluba.

Srušio je rekord Cristiana Ronalda za najviše prodanih dresova u jednom danu a prethodno ga je skoro 50.000 navijača pozdravilo u Rimu.

Ponuđen mu je kultni dres s brojem 10 koji nosi legenda Rome Francesco Totti, ali je pristojno odbio zbog toga što je svjestan koliko to znači navijačima u glavnom gradu, pa je na kraju uzeo broj 21 koji je već nosio.

Dybala je još kao član Juventusa govorio o Olimpicu i divio se navijačima Rome, a sinoć je pred početak meča oduševljeno gledao prema tribinama i prosto nije mogao da vjeruje, a kako će tek biti kada krenu one "prave", takmičarske utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve kvote možete naći na sajtu Volcanobet kladionice, počevši od današnje ponude, pa do ponude u narednim danima. S obzirom da su već počele najbolje evropske lige, ali i regionalne, ima se zaista razloga "ponudu uzeti u ruke".

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...dobar korner,ali saigraci nisu pratili njegove zamisli.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti