Stadion Rođeni eksplodirao kada je spiker saopštio rezultat iz Živinica

Olimpik gubi 2:0

Stadion Rođeni eksplodirao kada je spiker saopštio rezultat iz Živinica

Navijači Veleža danas mogu da budu vrlo sretni jer će njihov klub, kako sada stvari stoje, uskoro proslaviti plasman u Premijer ligu BiH. 

Velež trenutno vodi protiv Viteza sa 1:0 u susretu 28. kola, dok Olimpik gubi u gostima od Slavena 2:0 i ako tako ostane stvari će gotovo biti potpuno jasne dva kola prije kraja.

Upravo zbog toga navijači Veleža su bili u pravoj euforiji kada im je spiker saopštio rezultat iz Živinica.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mostarac
Tako ste natezali da plasticari udju ali dzaba vam i pare i lopovluci i tendenciozni naslovi na ovom portalu...Ljubav nasa je toliko velika prema Velezu da je nista i niko ne moze ugasiti dokazali smo to i u ligi Federacije a tek ce te sad da vidite nasu snagu...Ovo vam pise neko ko ima 45 godina znaci ne neki balavac nego stari kenjac...Jeza me hvata kad pomislim kad vidim navijanje danas nasih Rodjenih..Sve prave BiH patriote vole Velez koji je jedan od najvecih simbola stradanja u ovom proslom ratu..Zadnja mnita svi su na nogama gori stadion ...Vi ste nasa prva ljubav Rodjeni ale,ale !!!
7 0
chs1975mostar
Josip Ćorluka pojačava Plemiće, Irfan Hadžić veoma blizu Bijelog Brijega,na ovom članku mi je ovaj portal zabranio da mogu da pisem komentare!! Nisam psovao,vrjedjao,ko Zeli moze vidjeti!!evo dok pratih textualni prenos utakmica,kod veležove situacije kad fajic pogadja precku i lopta se odbije na gol liniju,,portal ovaj Pise //no cini seda je sudija ispravno postupio//,, kod rezultata 2:0 za Slaven pisu //ipak velez Ce uci u PL// toliko licemjerno!!zar ne?? Znate svi od početka proljetnog dijela prvenstva PLFBIH,,kako su medijski atakovali na VELEŽ!!STA tek veleža ceka iduce sezone od ovog portala!!??da skratim,,svinjskg i lištičare,,zar treba da ih volim??da im dajem paznju??@@sad mi je konačno jasno ko lobira ovaj portal!!!od iduce godine novo vrijeme dolazi vladavina Sarajeva i veleža ,,i zeljo Ce se povremeno ubacivati!! A ostali ponekad sto svinjski biti nece!! Za Max 5do8 godina ispasti Ce i pl a lištica za Max 10!! Sarajevo,,zeljo,, velež,,čelik,,sloboda i borac (bl) ,, su u BiH jedini klubovi koji imaju svoj šmek!!! LP ?i Sarajevu i zelji ako dobije licencu Zelim sto bolji plasman u Evropi!!Sarajevo da se plasira u grupnu fazu LP ?!! raja bih dosta je vise kupovina titula!! namjestanja utakmica!! u zadnjim kolima sviranja penala!! poziv da se klubovi!! Sarajevo,, velez,, zeljo,, celik,, sloboda,, borac(bl) ujedine,, da se vise nikad ne ponovi ko do sad u zadnjih godina kupovina titula!! samo je jedan mostarski klub u mostarz FK Velež Mostar,, ??
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi