O 'divljaku' iz Reala bruji cijeli svijet - Nacho je protivniku želio okončati karijeru

Stravičan start

O 'divljaku' iz Reala bruji cijeli svijet - Nacho je protivniku želio okončati karijeru

Midhat Šljivak

Defanzivac Real Madrica Nacho Fernandez dobio je direktan crveni karton nakon brutalnog stara nad igrače Girone Portuom. U nadoknadi meča Nacho je bez ikakve potrebe jezivim startom teško povrijedio protivnika i za njega se traži žestoka suspenzija.

Real Madrid je u derbiju La Lige pobijedio kao gost Gironu s 3:0, ali je mrlju na sjajnu igru i trijumf Kraljeva ostavio Nacho Fernandez divljačkim nasrtajem nad protivničkim igračem Portuom.

Igrao se četvrti minut nadoknade, Real je imao sigurnih 3:0, a situacija na terenu je bila poprilično mirna s tek po jednim žutim kartonom na obje strane.

Međutim, uslijedio je potom divljački nasrtaj Nacha nad Portuom koji je krenuo prema golu. Bez ikakve potrebe je namjerno išao da povrijedi protivnika i to je i uspio.

Oglasi

Za start je prvobitno dobio samo žuti karton. VAR je srećom reagovao i defanzivac Kraljeva je isključen.

Pogledajte ovaj zaista stravičan start koji zaslužuje mnogo veću suspenziju od dvije utakmice zbog direktnog crvenog kartona.

Nesretni Portu je utakmicu napustio na nosilima i težina njegove povrede bit će uskoro poznata.

Nadamo se svakako da neće dugo odsustvovati s terena i da će ubrzo ponovo biti u prilici da pomogne saigračima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane za Nacha je svaka riječ suvišna. Napravio je divljački prekršaj bez ikakve potrebe i napravio je problem svom timu koji je ionako u haosu s povredama na štoperskim pozicijama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kulla_Ado
Pravi Madridista!!
1 4
user1620593935
Smecar u lopovskom klubu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije