FK Željezničar nije prihvatio ostavku Nermina Bašića: "On je dugoročno rješenje za klub"

Ništa od odlaska s klupe

FK Željezničar nije prihvatio ostavku Nermina Bašića: "On je dugoročno rješenje za klub"

M. Šljivak

Nermin Bašić ponudio je ostavku na mjesto trenera FK Željezničar. On je to učinio nakon pobjede nad Širokim Brijegom od 2:1, ali rukovodstvo tima s Grbavice je ostavku odbilo.

Rukovodstvo FK Željezničar odbilo je ostavku Nermina Bašića na poziciju trenera kluba.

Bašić je nakon utakmice sa Širokim Brijegom i pobjede od 2:1 odlučio ponuditi svoj posao na raspolaganje rukovodstvu kluba

"Poslije Slobode nisam želio da idem, ali sada stavljam funkciju na raspolaganje bez obzira na ovu pobjedu. Smatram se odgovornim za pet uzastopnih poraza, vruća mi je glava", poručio je Bašić.

Međutim, čelnici Plavih s Grbavice odbili su njegovu ostavku i nastavljaju s njim dalje.

Oglasi

"Povodom izjave šefa stručnog štaba Nermina Bašića nakon utakmice sa Širokim Brijegom u kojoj je ponudio ostavku na svoju poziciju, FK Željezničar izdaje saopštenje.

Upravni odbor FK Željezničar ponuđenu ostavku Nermina Bašića doživljava kao moralan i odgovoran čin nakon turbulentnog perioda, ali istu ne prihvata.

Nermin Bašić i stručni štab su dugoročno rješenje za Klub i rješenje koje će ponuditi stabilizaciju i napredak u sportskom segmentu, afirmaciju mladih igrača i napredak kompletnog Kluba. Bašić, stručni štab i svi igrači imaju, kao i do sada, maksimalnu podršku Upravnog odbora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi nad Širokim Brijegom", poruka je iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

avalkaB
Bašiću trepni dvaput ako si otet
6 1
user1659354598
Postali smo cirkus klub od kako su seljaci Basic,Bekric i Kovacevic usli u klub
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi