Christodoulou: Igrali smo protiv veoma jakog protivnika

Selektor Kipra nakon poraza

Christodoulou: Igrali smo protiv veoma jakog protivnika

Selektor Kipra Pambos Christodoulou istakao je nakon završetka utakmice da je njegovu ekipu poremetio primljeni gol s kraja prvog poluvremena.

Imali su domaći vodstvo od 2:1, a onda je Haris Medunjanin pogodio za poravnanje u 44. minuti utakmice.

"Drugi pogodak BiH je preokrenuo stvari u njihovu korist. Nismo igrali dobro u prvom dijelu prvog poluvremena, a onda smo krenuli naprijed i postigli dva gola. Željeli smo pobijediti, ali onda je došao taj gol koji nas je poremetio", rekao je Christodoulou, te dodao:

"Izvinjavam se navijačima koji su od nas tražili pobjedu u ovom duelu. Moram reći da smo igrali protiv veoma jake ekipe, a u budućnosti ćemo se boriti još više. Vrijeme je za analizu onoga što smo uradili tokom ovih kvalifikacija".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kipar je na kraju završio kao petoplasirani tim tabele B sa 12 bodova. Podsjećamo, direktan plasman u Francusku izborili su Belgija i Vels, dok se naša reprezentacija plasirala u baraž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.