Posao na SportSport.ba

SportSport.ba u ovom trenutku ima otvorena mjesta za poziciju novinar - pripravnik. Downloadujete aplikaciju, popunite je i pošaljite na adresu redakcija@sportsport.ba uz naslov e-maila: APLIKACIJA ZA POSAO.

Želite li nam ipak aplicirati za drugu vrstu posla, možete nam poslati svoj rezime putem slijedećih e-mail adresa, a mi ćemo biti slobodni da vas kontaktiramo ukoliko se otvori mogućnost buduće saradnje. Obavezno naglasite ukoliko aplicirate za volonterski posao na SportSport.ba.

Redakcija 

Želite se okušati u dinamičnoj sredini medija budućnosti? Imate više od 18 godina i minimalno završenu srednju školu? U toku ste sa sportskim dešavanjima na svjetskoj i domaćoj sceni? Poznajete strane jezike i osnove rada na računaru. Pošaljite nam svoj rezime na redakcija@sportsport.ba.

Odjel marketinga

Želite se okušati u prodaji marketinškog prostora na portalu SportSport.ba? Pošaljite nam svoj rezime na marketing@sportsport.ba.

Foto / video

Spremni ste odgovoriti svakom zadatku i bez obzira na termin ili vremenske uslove obavljati fotoreporterske ili snimateljske zadatke na terenu. Posjedujete vlastitu opremu? Pošaljite nam svoj rezime na redakcija@sportsport.ba.