Petev napravio mnoge promjene u sastavu

BiH - Ukrajina

Petev napravio mnoge promjene u sastavu

E. Škorić

Posljednju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrat će večeras bh. reprezentacija protiv Ukrajine u Zenici na stadionu Bilino polje.

Nažalost, ova utakmica nama ništa ne znači, a puno znači gostima koji se bore za baraž s Finskom. BiH je u subotu porazom upravo od Finske ostala bez šansi, a večeras u jednoj lošoj atmofseri dočekuje Ukrajince.

Selektor Ivajlo Petev ne može da računa na povrijeđenog Seada Kolašinca, na Edina Džeku koji se već vratio u Milano te na suspendovanog Miralema Pjanića.

Napravljeno je nekoliko promjena, a na kraju ćemo zaigrati u ovom sastavu:

Vasilj, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kovačević, Sušić, Prcić, Hadžiahmetović, Gojak, Stevanović, Demirović, Menalo.

Što se Ukrajine tiče, sastav je sljedeći:

Buschan, Matvlyenko, Stepanenko, Zabarny, Sobol, Zinčenko, Malinovsky, Tymchyk, Tsyganbkov, Yaremchuk, Yarmolenko

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica se igra od 20:45 sati i njome ćemo spustiti zavjesu na još jedne katastrofalne kvalifikacije iako smo prije nekoliko dana bili svi zajedno uvjereni da možemo do baraža.

Inače, utakmicu u Zenici sudi španski sudija Antonio Matheu Lahoz.

Top Komentari

King_Kenny
...sastav za glatkih 0:4...daj Boze da nisam u pravu...ova mijesana ekipa je jedva dobila Kuvajt nedavno.
12 4
Nedim.
Biti će bolje naredne kvalifikacije,momci su se tek sastali nisu uigrani.Drugačije je bilo kad smo imali na svakoj poziciji igrače koji su bili standardni u u ekipama iz lige 5.Prema tome glavu gore i idemo dalje,morati ćemo kad tad,bez Džeke i Pjanića.Ova ekipa ima potencijala i treba vremena da se to sve posloži.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi